Τι είναι το BLUE BEAM PROJECT ή ΣΧΕΔΙΟ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΙΝΑ (videos)

[11/09/2011 - 10:25]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλοί ρωτούν τι είναι το λεγόμενο Blue Beam project ή Σχάδιο Γαλάζια Ακτίνα…

Πρόκειται για ένα μυστικό πρόγραμμα που λέγεται πως χρησιμοποιεί την τεχνολογία των ολογραφημάτων προκειμένου να εξαπατήσει την ανθρωπότητα προβάλλοντας της π.χ. στον ουρανό, κάτι που δεν υπάρχει, που

είναι εικονικό αλλά τρισδιάστατο και μπορεί να προκαλέσει «μαζικές ψευδαισθήσεις».

Οι θεωρίες συνωμοσίας υποστηρίζουν, δηλαδή, πως στήνεται ένα ολόκληρο σκηνικό ή κάποιες «παρουσίες», μέσω των οποίων μπορούν να πείσουν ότι γίνεται αεροπορική επίθεση, εισβολή από εξωγήινους ή ότι κατέβηκε ο Εσταυρωμένος καθώς και πολλά άλλα.

Με αυτό που η ανθρωπότητα θα βλέπει –το οποίο δεν θα μπορεί να καταλάβει αν είναι αληθινό ή ψεύτικο (εκτός αν είναι εξόφθαλμα προφανές)– θα μπορεί εύκολα να καθυποταχτεί και να χειραγωγηθεί.

Το Blue Beam Project ποντάρει στην ψυχολογία του ατόμου και ιδίως στην μαζική ψυχολογία.

Είναι ένας από τους πολλούς τρόπους (ίσως ο πιο άμεσος και αποτελεσματικός) που μπορούν να προετοιμάσουν εύκολα τους ανθρώπους (μέσω θρησκείας, δεισιδαιμονίας, «πιστών» UFO, φόβου κλπ) για την εγκαθίδρυση Παγκόσμιας Κυβέρνησης αλλά και Από-πληθυσμού.

Δείτε μερικά παραδείγματα εφαρμογής:

Ο Πράσινος Καβαλάρης της Αποκάλυψης. Αίγυπτος, πλατεία Tahrir, Φεβρουάριος 2011:

Εμφάνιση Εσταυρωμένου, Μάιος 2009:

Το Ιπτάμενο Άλογο στην Σαουδική Αραβία:

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ