4 ιδιότητες των κρυστάλλων. Ο Τέσλα έλεγε ότι είναι ζωντανά όντα

Όλοι έχουμε ακούσει για τις μαγικές κρυστάλλινες σφαίρες και για τις ξεχωριστές ενέργειες που εκπέμπουν οι κρύσταλλοι. Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να πιστεύουν ότι ο κόσμος μας είναι μαγικός και ότι προφέρει πολλά περισσότερα από όσα ξέρουμε ή αναγνωρίζουμε.

Γνωρίζοντας την δύναμη των κρυστάλλων

Πρόσφατα, άρχισα να αντιλαμβάνομαι τους κρυστάλλους με ένα διαφορετικό τρόπο. Ενώ πάντα ήξερα ότι είναι ισχυροί θεραπευτές και κουβαλούν καθαρή ενέργεια, φαίνεται πως οι κρύσταλλοι είναι κάτι περισσότερο από αυτά.

Βασικά, φαίνεται ότι κάθε κρυστάλλους έχει την δική του προσωπικότητα και ίσως την δική του γνώση.

Είναι δυνατόν οι κρύσταλλοι να έχουν δική τους νοημοσύνη;

Αν μου κάνατε αυτή την ερώτηση λίγους μήνες πριν, πιθανώς να απαντούσα αρνητικά, αλλά τώρα δε θα μου προκαλούσε έκπληξη το ότι οι κρύσταλλοι έχουν κάποιο είδος συνείδησης.

Ενώ θρηνούσα για τον θάνατο της αδελφής μου, οι κρύσταλλοι είχαν γίνει καλοί σύμμαχοι και το να δουλεύω μαζί τους κατά τη διάρκεια του πένθους με βοήθησε να τους κατανοήσω πολύ περισσότερο.

4 μαγικές ικανότητες των κρυστάλλων που παρατήρησα

1) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι κρύσταλλοι έχουν κάποιο είδος συνείδησης. Αν και δεν είναι ούτε καν κοντά στο επίπεδο συνείδησης ενός μέσου ανθρώπου πιστεύεται ότι οι κρύσταλλοι, όπως οτιδήποτε άλλο στο σύμπαν «έχουν το δικό τους μυαλό».

Ίσως να μην μπορούμε να κατανοήσουμε το «μυαλό» που κατέχει καθετί στο σύμπαν αλλά είναι πολύ πιθανό όλα στο σύμπαν συμπεριλαμβανομένου και των κρυστάλλων να έχουν κάποια μορφή συνείδησης.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σύμφωνα με τον Νίκολα Τέσλα – «Στον κρύσταλλο έχουμε μια σαφή καταγραφή της ύπαρξης μιας αρχής διαμόρφωσης της ζωής. Αν και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως τη ζωή των κρυστάλλων- εξακολουθούν να είναι ζωντανά όντα».

Διαβάστε επίσης: Xρήση κρυστάλλων από την Λεμουρία ως την Ατλαντίδα

Σύμφωνα με τους κρυστάλλους σας, δεν πρέπει να τους συμπεριφέρεστε σαν κατοικίδια αλλά όταν τους νοιάζεστε και τους φροντίζετε με σεβασμό λειτουργούν καλύτερα και αποτελεσματικότερα- προσπαθήστε το.

2) ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ

Οι κρύσταλλοι είναι γνωστοί για την ικανότητα τους να θεραπεύουν, αλλά μπορούν πραγματικά να επικοινωνήσουν και να μεταβιβάσουν μηνύματα.

Είναι σαν συσκευές αποθήκευσης και περιέχουν πληροφορίες τις οποίες κάποιος μπορεί να «κατεβάσει». Αφού δουλέψετε με συγκεκριμένους κρυστάλλους ίσως ανακαλύψετε ή λάβετε καινούργιες πληροφορίες.

Ένας από τους τρόπους που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι τους κρυστάλλους για επικοινωνία είναι ο εξής :

Ο κρύσταλλος είναι στο τέλος μιας αλυσίδας ή μιας λωρίδας και διασχίζει όλο το σώμα για να βρει μέρη με ένταση, πόνο και στασιμότητα της ενέργειας. Το μέρος που τον ελκύει πολύ είναι εκείνο που χρειάζεται θεραπεία.

Μπορείτε να τους διασχίσετε πάνω από χάρτες για να βρείτε άτομα ή μέρη ή ακόμα και τον τέλειο προορισμό για διακοπές.

Μπορείτε επίσης να τους χρησιμοποιήσετε για να βρείτε την ηγεσία.

3) ΕΙΝΑΙ ΠΥΛΕΣ.

Μια φορά πήρα ένα κρύσταλλο από ένα μέντιουμ. Ένιωσε πως είχε τελειώσει με αυτόν τον κρύσταλλο οπότε μου τον έδωσε. Αυτή τη νύχτα τον τοποθέτησα δίπλα από το κρεβάτι μου και είχα τα πιο ασυνήθιστα όνειρα! Ταξίδεψα σε διαφορετικές διαστάσεις και είδα θεϊκές οντότητες. Ήταν απίστευτη εμπειρία!

Όταν ξύπνησα το πρωί, συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει να τον καθαρίσω και πιθανώς εξακολουθούσε να υπάρχει υπόλειμμα ενέργειας στον εαυτό μου. Το είπα στο μέντιουμ και ανακάλυψα ότι ο κρύσταλλος χρησιμοποιούταν ως πύλη για πρόσβαση σε ανώτερες διαστάσεις.

Εκείνη τη νύχτα αποφάσισα να επανεξετάσω το πεπρωμένο μου και κοιμήθηκα με τον κρύσταλλο στον κρεβάτι μου. Ταξίδεψα ξανά σε διαφορετικές διαστάσεις στα όνειρά μου και είδα όλων των ειδών φωτεινά όντα.

Ήταν μια τρομερή εμπειρία αλλά μετά τη δεύτερη νύχτα, ήξερα ωστόσο ότι ήρθε η στιγμή να τον καθαρίσω και να τον κάνω δικό μου. Μετά τον καθαρισμό τα όνειρα εξαφανίστηκαν αλλά από εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα πόσο δυνατοί είναι οι κρύσταλλοι!

4) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ

Έχω ακούσει αμέτρητες ιστορίες σχετικά με ανθρώπους που έχασαν κρυστάλλους και εμφανίστηκαν μήνες ή χρόνια αργότερα!

Επίσης, έστειλα έναν κρύσταλλο σε έναν φίλο μου στην Αυστραλία αλλά όταν άνοιξε τον φάκελο δεν υπήρχε τίποτα μέσα! Σήμερα ακόμα δεν έχω ιδέα για το που είναι ο κρύσταλλος αλλά όπου και να πήγε μάλλον θα είναι το μέρος όπου πρέπει να βρίσκεται.

Οι κρύσταλλοι έλκονται από συγκεκριμένα μέρη και ανθρώπους και σχεδόν έχουν την ικανότητα να πηγαίνουν όπου θέλουν. Ίσως το έχετε βιώσει και εσείς και νιώσετε ότι ελκύεστε από έναν κρύσταλλο και έπρεπε να τον αγοράσετε ή ότι έπρεπε να τον δώσετε σε κάποιον. Ο χωρισμός από τους κρυστάλλους μπορεί να είναι δύσκολος αλλά όταν έρθει η στιγμή να φύγει ο κρύσταλλος, πραγματικά φαίνεται ότι έχει δική του νοημοσύνη.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: AWAKENGR.COM VIA CONSCIOUSREMINDER.COM / Image by Lisa Redfern from Pixabay