Γανυμήδης: ο Δορυφόρος του Δία
Image by ianm36 from depositphotos

Γανυμήδης: ο Δορυφόρος του Δία που Φέρεται Παράξενα.
Τι Κρύβεται Μέσα του;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Γανυμήδης είναι ο πιο μεγάλος, ο πιο ογκώδης και ο φωτεινότερος φυσικός δορυφόρος του πλανήτη Δία. Επιπλέον, αυτό το φεγγάρι που έχει πάρει την ονομασία του από το αρχαίο Έλληνα που έγινε οινοχόος του Διός, είναι και ο μεγαλύτερος από όλο το Ηλιακό μας Σύστημα.

Ωστόσο, έχουν γίνει πολύ περίεργες καταγραφές και αναφορές που, αμέσως μόλις τις κατανοήσετε, μάλλον θα δείτε και εσείς τον συγκεκριμένο δορυφόρο κάτω από μία εντελώς διαφορετική οπτική γωνία.

Το video που ακολουθεί στην συνέχεια, είναι ένα από τα λίγα του είδους που, κατά την γνώμη μας, πρέπει να παρακολουθήσετε, προκειμένου να δείτε αλλά και να ακούσετε κάποια σημεία που δεν είναι εύκολο να περιγραφούν.

Ξεκινάει με ένα απόσπασμα του 1996 με τον Alex Collier να αναφέρεται στον Γανυμήδη, ενώ υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να έχει νερό και ατμόσφαιρα. Ολόκληρη την διάλεξη του Collier μπορείτε να δείτε στο τέλος του άρθρου.

Πρόσφατα, όταν το τηλεσκόπιο Humble στράφηκε προς τον Γανυμήδη, αποθανάτισε μπλε ζώνες φωτός να περιβάλουν τον Γανυμήδη, κάτι σαν αυτό που γνωρίζουμε στην Γη, ως Βόρειο Σέλας, πράγμα που σημαίνει ότι δορυφόρος έχει το δικό του “προσωπικό” μαγνητικό πεδίο. Το γεγονός αυτό τον κάνει μοναδικό σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους δορυφόρους του ηλιακού μας συστήματος, όπως μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό στο space.com.

Μία πληροφορία που έρχεται από την δεκαετία του ’60 και σχετίζεται με το εσωτερικό του δορυφόρου, υποδηλώνει ότι είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει μέσα του νερό -και μάλιστα αλατισμένο, θα λέγαμε θαλασσινό νερό- πολύ περισσότερο και από όλους τους ωκεανούς της Γης.

Ο τεχνητός δορυφόρος Galileo, όταν έφτασε στον επωνομαζόμενο και “Δίας ΙΙΙ” είχε καταγράψει ένα πολύ περίεργο σήμα που σε κάποια σημεία του μοιάζει να ακούγονται πουλιά, αλλά γενικότερα είναι μία μυστηριώδης εκπομπή που κανείς δεν περίμενε να ακούσει.

Παράλληλα έχουν ανιχνευτεί δομές, ειδικότερα μία που είναι ή θυμίζει έναν μεγάλο μαύρο θόλο ο οποίος μάλιστα φαίνεται να αντανακλά το φως του ήλιου. Χώρια το γεγονός ότι δεν φαίνεται να έχει κοινά στοιχεία με τους υπόλοιπους κρατήρες -σε περίπτωση που κάποιος ισχυριστεί ότι μπορεί να είναι ένας τέτοιος. Διαφέρει και ως προς τις καμπύλες αλλά και ως προς την σκίασή του. Πάντως, σύμφωνα με την dailystar.co.uk, η NASA ονομάζει τον “μαύρο θόλο” ως κρατήρα Khensu.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όλα αυτά τα ευρήματα, έχουν αρχίσει και κινούν υποψίες, ότι κάτι τρέχει με τον φυσικό δορυφόρο του πλανήτη Δία.

Αν μάλιστα, δεχτούμε μηνύματα των Ολύμπιων όπως τα λαμβάνει ο Στρατηγός Γεράσιμος Καλογεράκης, ότι το 12μελές συμβούλιο της Μεγάλης Ανδρομέδας εδρεύει στον δορυφόρο του Διός Γανυμήδη, ή ότι η «Γερουσία Φωτός» της Ανδρομέδας και της Λύρας έχει εγκατασταθεί στον δορυφόρο του Διός Γανυμήδη και από εκεί ελέγχουν τις κινήσεις των διαστημοπλοίων στο ηλιακό σας σύστημα, τότε, ενδεχομένως να έχουμε την απάντηση που γυρεύουμε.

Όποια και αν είναι η αλήθεια, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε και να ακούσετε κάποια επίμαχα σημεία από το video, οπότε και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Στην συνέχεια μας αφήνετε και την γνώμη σας, στα σχόλια παρακάτω:

“MOON” Of Jupiter Is Acting Very Strange..

Ακολουθεί ολόκληρη η διάλεξη του Alex Collier για την Σελήνη και τον Άρη:

Alex Collier Alien Structures on Moon and Mars 1996 Presentation

diadrastika / Image by ianm36 from depositphotos.com