Οι απόγονοι των Πλειάδιων που έφυγαν με ένα τεράστιο σκάφος καμουφλαρισμένο σε πλωτό νησί κυνηγημένοι από τους Γκρίζους

Οι Πλειάδιοι ( Pleiadians) γνωστοί και ως σκανδιναβικοί εξωγήινοι, είναι ανθρωποειδείς εξωγήινοι που προέρχονται από το σύμπλεγμα αστέρων των Πλειάδων που είναι ακριβώς όπως οι άνθρωποι συγκεκριμένης φυλης και αυτοί ήσαν οι πρώτοι αρχαίου άνθρωποι εις την Γη επίσης γνωστοί και ως αρχαίοι Θεοί.

Έχουν συνήθως με ύψος έξι έως επτά πόδια (περίπου δύο μέτρα) με μακριά ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια ακριβώς οπως ήσαν οι αρχαίοι Μακεδόνες Σπαρτιάτες Βίκινγκ κτλ. Οι σκανδιναβικοί εξωγήινοι περιγράφονται συχνά ως φιλανθρωπικά ή ακόμα και “μαγικά” όντα που θέλουν να παρατηρήσουν και να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους και ανησυχούν για το περιβάλλον της Γης, επίσης περιγράφεται οτι διαθέτουν τηλεπαθητικές δυνάμεις.

Διαβάστε επίσης: Πλειάδιοι. Η διαστρική φυλή σύμμαχος της ανθρωπότητας

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή μασονική πεποίθηση περί Homo Sapiens και Δαρβίνου που δεν έχει ούτε καν στοιχειώδες λογική, ο ανθρώπινος χρωμοσωμικός αριθμός συρρικνώθηκε μυστηριωδώς από 48 σε 46 .

Και υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι λόγοι που δείχνουν κάποια εξωγήινη παρέμβαση, όπως τα 223 γονίδια που δεν εμφανίζονται πουθενά αλλού στο ανθρώπινο δέντρο της ζωής. Οι πλειάδες ήταν υπεύθυνοι για την ανάπτυξη των πολιτισμών στην Γη.

Περίπου το 38.000 π.Χ. αυτός ο τύπος εξωγήινων έφτασε εδώ στη Γη. Έφεραν μαζί τους εξαιρετικά εξελιγμένη τεχνολογία και δημιούργησαν μεταξύ άλλων και την ήμερη Ελιά(!). Ονομάστηκαν αρχιτέκτονες και έμοιαζαν με τους “Λευκούς Σκανδιναβούς Θεούς” η τους αρχαίους Θεούς της Ελλάδας .

Έχουν ονομαστεί με πολλά ονόματα όλα αυτά τα χρόνια. Ονομάστηκαν αριανές φυλές τον 18ο-19ο αιώνα. Τώρα αποκαλούνται Πλειάδιοι , έρχονται από το όμορφο και εκθαμβωτικό σύμπλεγμα “Star Pleiades” στον Αστερισμό του Ταύρου.

Οι Πλειάδιοι έπρεπε να εκκενώσουν τον πλανήτη τους. Ήταν υπό επίθεση εξωγήινων όντων που ήταν Γκρίζοι εξωγήινοι. Εκρήξεις βομβών και η ρύπανση κατέστρεψε τη στιβάδα του όζοντος στον πλανήτη τους. Το μεγαλύτερο μέρος της φυλής των Πλειάδων εξοντώθηκε από τους Γκρίζους. Οι Πλειάδιοι ηταν εκατομμύρια, αλλά έμειναν περίπου 10.000 από αυτούς.

Τα επίπεδα οξυγόνου έγιναν πολύ χαμηλά για να στηρίξουν τη μελλοντική ζωή. Τα επίπεδα ακτινοβολίας ήταν πολύ υψηλά και οι πιθανότητες να έχουν υγιείς απογόνους ήταν σχεδόν αδύνατες, το τέλος της φυλής ήταν αναμενόμενο. Σχεδίαζαν μεγάλα διαστημόπλοια για να εκκενώσουν τον πλανήτη τους για να ζήσουν στα διαστημικά τους σκάφη και να φύγουν.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης: Πλειάδιοι και Οικογένεια του Φωτός, «Θυμηθείτε»

Οι Πλειάδιοι είχαν στείλει σκάφος ανίχνευσης και βρήκαν έναν κατοικήσιμο πλανήτη. Έψαξαν τον πλανήτη και διαπίστωσαν ότι είχε απλές μορφές ζωής. Ο πλανήτης αυτός ονομαζόταν Γη. Είχαν ένα σχέδιο να κρυφτούν στη Γη έως ότου ο πλανήτης της καταγωγής τους θα μπορούσε να ανακτηθεί ξανά και να επισκευαστεί. Μετά, λοιπόν, από πολλές δεκαετίες στο διάστημα, τα διαστημικά σκάφη έφτασαν και κατέβηκαν στον ωκεανό.

Τα διαστημόπλοια ήταν όλα με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, καθώς όλα είχαν διαφορετικές λειτουργίες. Κάποια ήταν σαν την κιβωτό του Νώε, ως δοχεία μεταφοράς για ζώα.

Έλεγξαν πρώτα τις κλιματικές συνθήκες σε κάθε ήπειρο και άφησαν όλα τα ζώα σε εδάφη με κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες. Τα ζώα έμειναν και τώρα θα μπορούσαν να επιβιώσουν από μόνα τους και να αποικίσουν εδώ στη Γη.

Τώρα έπρεπε να κρυφτούν. Τα σκάφη ενώθηκαν μαζί και φαινόταν σαν ένα μεγάλο πλωτό νησί (σας θυμίζει κάτι?). Οι Πλειάδιοι έκαναν καμουφλάζ με νερό και χώμα πάνω στα διαστημόπλοια ώστε να μην είναι ορατά από μεγάλη απόσταση, άλλα αυτό δεν θα αρκούσε για να κρύψουν το στόλο. Φοβόντουσαν ότι οι Γκρίζοι εξωγήινοι ίσως τους είχαν ακολουθήσει για να εξαλείψουν τη φυλή τους.

Είχαν πολλά σκάφη που μπορούσαν να απογειωθούν και να μεταφέρουν μεγάλα φορτία. Εργάστηκαν για πολλά χρόνια και τελικά τα σκάφη τα έκρυψαν. Τώρα έμοιαζε με ένα μεγάλο νησί με δέντρα και ένα άνοιγμα στο βράχο για να βγει ένα μικρό διαστημόπλοιο μάχης σε περίπτωση που χρειαστεί και φαινόταν σαν ήταν σπηλιά. Κατασκεύασαν ακόμη απλά ξύλινα και πέτρινα κτίρια στην κορυφή του πλωτού νησιού και είχαν κήπους, καθώς και κατοικίδια ζώα στην κορυφή.

Και οι Γκρίζοι δεν βρήκαν ποτέ τους Πλειάδιους, αν και πέταξαν πάνω από το “νησί” εκατοντάδες φορές. Οι Πλειάδιοι έπρεπε να συγκεντρώσουν το χρυσό για να αποκαταστήσουν το στρώμα του όζοντος στον πλανήτη τους και να περιμένουν να τελειώσει ο πόλεμος. Ήταν σε θέση να μετακινήσουν το πλωτό νησί στον ωκεανό και γι ‘αυτό όλα τα αρχαία αρχεία το έχουν σε διαφορετικά μέρη.

Το έτος 3400 π.Χ. η ειρήνη επιτεύχθηκε με τους Γκρίζους εξωγήινους. Οι Πλειάδιοι έστειλαν τώρα αμέτρητα φορτία Χρυσού πίσω στον πλανήτη τους και έγινε το τεχνητό στρώμα όζοντος. Μία μεγάλη αόρατη χρυσή φούσκα με μια πόρτα περιβάλλει τον πλανήτη τους.

Τώρα έφτασε η στιγμή να φύγουν από τη Γη. Πολλοί από τους Πλειάδιους είχαν εγκαταλείψει το πλωτό νησί διαστημόπλοιο και αποφάσισαν να ζουν και να ζευγαρώνουν με τους ανθρώπους άλλων φύλων. Οι περισσότεροι από αυτούς προσπάθησαν να μείνουν με καθαρό αίμα, όπως όταν ήρθαν στη Γη. Το καθαρό αίμα ήταν νόμος για να επιστρέψουν πίσω στα διαστημικά σκάφη. Κατά το έτος 10 μ.Χ. απογειώθηκαν στο διάστημα και ολόκληρο το πλωτό νησί εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Άφησαν πίσω τους μερικούς από τους ανθρώπους τους. Πήραν μερικά από τα ζώα τους και άφησαν μερικά. Οι Πλειάδιοι έχτισαν πέτρινες κατασκευές παγκοσμίως. Και έγραψαν Ιερογλυφικά και άφησαν 42 βασικές Εντολές να ακολουθήσουν αυτοί που θα μείνουν πίσω.

Ο όρος Aryan χρησιμοποιήθηκε γενικά για να περιγράψει τη πρώτο ευρωπαϊκή φυλή γνωστή επίσης και ως ινδοευρωπαϊκή καθώς έφτανε μέχρι την Ινδία, και που υιοθέτησαν οι Ινδο-Ιρανοί για να περιγράψουν αυτή την φυλή. Στα Σανσκριτικά η λέξη ārya (आर्य), σημαίνει “αξιότιμος, αξιοσέβαστος, ευγενής”.

AETOS NEWS