Το τέρας του Λοχ Νες πέθανε; Τεράστιο μυστηριώδες κουφάρι ξεβράστηκε στη Σκωτία

Η φωτογραφία ενός μυστηριώδους κουφαριού που ξεβράστηκε σε παραλία στη Σκωτία έκανε τους χρήστες των social media να ισχυρίζονται ότι πρόκειται για λείψανα από το περίφημο τέρας του Λοχ Νες.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε από το Fubar News στις 9 Φεβρουαρίου 2020 και παρουσιάζει ένα μακρύ σκελετό, με δύο μεγάλα κόκκαλα να προεξέχουν στο τέλος του.

Οι χρήστες του Διαδικτύου άρχισαν το μοιρολόι για το τέρας του Λοχ Νες, τη Νέσι

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του Διαδικτύου του έδωσαν και κατάλαβε με τα σχόλιά τους.

«Ω, όχι η Νέσι», έγραψε κάποιος. «Νέσι, καημένη ψυχούλα», σχολίασε κάποιος άλλος. Άλλοι χρήστες έκαναν λόγο για το σκελετό φάλαινας, όρκας ή κροκοδείλου του αλμυρού νερού, ενώ δεν έλειψαν κι εκείνοι που πρότειναν να ζητηθεί η συμβουλή από το τμήμα ζωολογίας σε κάποιο τοπικό πανεπιστήμιο.

Όσον αφορά στο ίδιο το μυθικό τέρας του Λοχ Νες, αυτό αναφέρεται για πρώτη φορά πίσω στα 565 μ.Χ. Έκτοτε, κάθε χρόνο άνθρωποι ισχυρίζονται ότι το βλέπουν να κινείται στα νερά της ομώνυμης λίμνης στην Σκωτία.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αυτές οι θεάσεις θα μπορούσαν να είναι μεγάλα χέλια ή ψάρια ή ακόμη και άψυχα αντικείμενα όπως κορμοί δέντρων, όπως ανέφερε το ελληνικό sputniknews (πολύ πριν ξεσπάσει ο πόλεμος Ρωσίας Ουκρανίας και “κοπεί” ως ένα μέτρο των κηρώσεων)

Και… όπως γίνεται συνήθως, μιλώντας γενικώς: οι επιστήμονες έχουν άποψη για κάτι που δεν έχουν δει ποτέ, αλλά καμία για αυτό που βλέπουν.

Δείτε ολόκληρη την φωτογραφία που αναρτήθηκε από το Fubar News που ακολουθεί.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης: Υποβρύχια κάμερα καταγράφει το υποτιθέμενο τέρας Loch Ness αλλά οι επιστήμονες διαφωνούν

Top Image by Steve Bidmead from Pixabay