Θα Εμφανιστούμε Σύντομα. Οι Διαθέσεις μας Ειρηνικές
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είμαστε πραγματικά μόνοι στο σύμπαν; Αυτό είναι ένα ερώτημα που γοητεύει και μπερδεύει την ανθρωπότητα ήδη από τον προηγούμενο αιώνα, τουλάχιστον. Κατά καιρούς, υποτιθέμενα μηνύματα από εξωγήινους πολιτισμούς πυροδοτούν νέες συζητήσεις και διαφωνίες σχετικά με την ύπαρξη ανώτερων ευφυών όντων πέρα ​​από τον πλανήτη μας.

Σε επαφή με όντα

Σύμφωνα με ισχυρισμούς από ορισμένα άτομα, έχουν έρθει σε επαφή – τηλεπαθητικά, τρίτου τύπου ή και με άλλους τρόπους – με όντα από το διάστημα που έχουν μεταδώσει μηνύματα ειρήνης και ηρεμίας.

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός

Αυτές οι υποτιθέμενες εξωγήινες επαφές ενημερώνουν και ανακοινώνουν ότι θα εμφανιστούν σύντομα και ότι οι διαθέσεις τους είναι ειρηνικές. Αυτό το μήνυμα έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και σκεπτικισμό στο κοινό.

Έλαβαν νέα και πληροφορίες;

Όσοι διατείνονται ότι έχουν αυτές τις επαφές λένε ότι έλαβαν νέα και πληροφορίες από αυτούς τους ανώτερους πολιτισμούς, τις οποίες στη συνέχεια μεταδίδουν σε άλλους. Πιστεύουν ότι αυτά τα μηνύματα είναι αληθινά και ότι κρατούν το κλειδί για την κατανόηση του σύμπαντος και της θέσης μας σε αυτό.

Ωστόσο, οι σκεπτικιστές και οι επικριτές σπεύδουν να απορρίψουν αυτούς τους ισχυρισμούς, αμφισβητώντας την εγκυρότητα και την αυθεντικότητα τέτοιων επικοινωνιών.

Το ερώτημα παραμένει

Επομένως, το ερώτημα παραμένει: θα μπορούσαν αυτά τα υποτιθέμενα μηνύματα από εξωγήινους να είναι αληθινά;

Διαβάστε επίσης: Φάση Πρώτης Επαφής Μαζί μας

Είναι ένα θέμα που έχει διχάσει εδώ και καιρό τις επιστημονικές και τις παραφυσικές κοινότητες. Ενώ ορισμένοι υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτούς τους ισχυρισμούς, άλλοι πιστεύουν ότι πρέπει να παραμείνουμε ανοιχτόμυαλοι και να συνεχίσουμε να εξερευνούμε τις δυνατότητες εξωγήινης ζωής.

Ένα συναρπαστικό μυστήριο

Τελικά, αν αυτά τα υποτιθέμενα μηνύματα είναι αληθινά, μέχρι της αδιάσειστης απόδειξής τους, θα παραμείνει ένα συναρπαστικό μυστήριο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αρκετοί, όμως, το πηγαίνουν ένα βήμα πιο πέρα: Γιατί να θέλουν να εμφανιστούν; Σε τι αποσκοπούν; Θέλουν να μας βοηθήσουν, να μας σώσουν, να μας διδάξουν, να φέρουν δικαιότερους νόμους, να επιβάλουν αυτά που εκείνοι πιστεύουν ως σωστά;

Ωστόσο, η ιδέα της επικοινωνίας με όντα από άλλους κόσμους, αναμφισβήτητα, ξεσηκώνει και ανάβει φωτιές.

Καθώς συνεχίζουμε να αναζητούμε απαντήσεις, ένα είναι σίγουρο: η ιδέα της εξωγήινης επαφής θα συνεχίσει να τροφοδοτεί την περιέργειά μας και τους προβληματισμούς μας, για τα επόμενα χρόνια.

Είτε αυτά τα υποτιθέμενα μηνύματα είναι πραγματικά είτε όχι, η απλή δυνατότητα επικοινωνίας με όντα από ανώτερους πολιτισμούς είναι μια σκέψη που θα συνεχίσει να μας ιντριγκάρει και να εμπνέει.

diadrastika / Image by Patricio González from Pixabay